Achterlijn 20
2492 WS Den Haag

€589.000,- k.k.

verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Achterlijn 20, Den Haag

Comfortabel wonen op ‘de hoek’

Wonen op een hoek is altijd al leuk. Maar in deze ruime eengezinswoning aan de Achterlijn 20 geeft het wonen op een hoek een extra dimensie. Niet alleen door de extra lichtinval door de zijramen, maar vooral omdat de in- en uitgang van het huis aan de zijkant is. U stapt uit uw huis, werpt een blik naar rechts en u heeft vrij uitzicht op een groene dijk aan het einde van de straat. En uw auto natuurlijk, want die parkeert u praktisch voor de deur.

De hoekwoning is een onderdeel van een in het wit uitgevoerd nieuwbouwbuurtje in Leidschenveen. De witte woningen hebben een frisse uitstraling en geven je, zeker als het zonnetje schijnt, een heus vakantiegevoel. Met andere woorden, u wordt al blij wanneer u de straat komt inrijden. Dat blije gevoel houdt u overigens bij het betreden van de woning zeker. Zoals gezegd is de entree van het huis aan de zijkant. Rechts bevindt zich de open trap naar de eerste verdieping. Aan de linkerzijde van de hal is het toilet met daarnaast de meterkast. De vloer in de hal bestaat uit kleurrijke tegels en de woonkamer heeft een houten vloer.

U betreedt de woonkamer praktisch in het midden van de ruimte. Aan de linkerzijde het eetgedeelte en de keuken, en aan de rechterzijde het ruime zitgedeelte met uitzicht op de tuin. Zoals reeds gezegd, zien we in de woonkamer het voordeel van het wonen op de hoek. Door het flinke zijraam komt er aangenaam veel licht naar binnen. De living is al groot maar de lichtinval maakt het allemaal nóg iets ruimer.
De keuken bevindt zich aan de voorkant aan de straatzijde. En wát voor een keuken. Deze moderne keuken heeft de vorm van een U en is er in 2021 geplaatst. Voor een keuken dus praktisch nieuw. De ruimte is van alle gemakken voorzien en de plavuizen vloer accentueert mooi de antraciet kleur van de keukenkastjes.

De trap in de hal brengt u naar de overloop op de eerste verdieping. Deze ontsluit twee zeer ruime slaapkamers. Overigens kunt u hier gemakkelijk drie slaapkamers van maken. Ook hier maakt de vele lichtinval door de drie ramen (!) de kamers erg ruim.
De badkamer is voorzien van een ligbad, een wastafel en een tweede toilet. Op de tweede verdieping vindt u eigenlijk nog een volwaardige etage. Hier staan de wasmachine en droger maar van deze ruimte kan nog heel veel worden gemaakt. Aan de voorzijde is nog een aparte ruimte waarvan een deel momenteel als werkkamer in gebruik is.

Terug naar beneden bereikt u de diepe achtertuin via de openslaande deuren die er eveneens in 2021 nieuw zijn ingezet. De tuin met een vijver, aan weerszijden omgeven door vlonders, is een plaatje om te zien. Maar uiteraard ook heerlijk om erin te vertoeven. U geniet hier van veel privacy tot in de late uurtjes van de zon. Kortom, laat de zomer maar komen. Aan het einde van de tuin staat nog een berging voor de fietsen en het tuingereedschap.

De woning staat in een heerlijk rustig gedeelte van de wijk De Velden in Leidschenveen. Omdat er alleen bestemmingsverkeer is, heeft de Achterlijn misschien nog wel het meeste weg van een groene enclave. Genieten van de rust, de groene omgeving én de wetenschap dat de kinderen hier op de diverse speelplaatsen veilig kunnen spelen. Alle school-, winkel- en gezondheidsvoorzieningen zijn binnen handbereik. De Achterlijn ligt ten opzichte van de uitvalswegen waaronder de A12 heel centraal.

Vraag een bezichtiging aan
Achterlijn 20
2492 WS Den Haag
€589.000,- k.k.

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Achterlijn 20
2492 WS Den Haag

€589.000,- K.K.