Archimedesweg 19
5928 PP Venlo

49000,- / PRICE_PER_YEAR

beschikbaar

Omschrijving

BUSINESS CENTRE GROOT BOLLER

Een visitekaartje voor uw bedrijf

Een ruim kantoorgebouw met drie verdiepingen op het uitstekend ontsloten bedrijventerrein Groot Boller. Dat vindt u aan de Archimedesweg 19. Het gebouw van 700 m2 biedt tal van gebruiksmogelijkheden maar is vooral qua architectuur een opvallende verschijning. Daarmee vormt het voor veel organisaties een aantrekkelijk visitekaartje.

De ingang van het pand bereikt u via een trap en bordes. Op de begane grond zijn verschillende kantoorruimtes gesitueerd. Het trappenhuis in het midden van het gebouw geeft toegang tot de eerste verdieping. Het glazen dak zorgt ervoor dat er aangenaam veel daglicht het trappenhuis binnenvalt.

De eerste verdieping telt in totaal vijf kantoorruimtes variërend in afmeting. Een aantal heeft een glazen wand waardoor het geheel een zeer lichte uitstraling heeft. Alle ruimtes in het gehele kantoor zijn bekabeld met onder andere een goede internetbekabeling. Op de eerste etage bevinden zich een viertal toiletten en een keukenruimte.

De derde verdieping bevat drie kantoorruimtes waarvan één in L-vorm. Ook hier vindt u vier toiletten, verdeeld over twee groepen. Het dakvenster zorgt hier voor aangenaam veel lichtinval.

Het pand aan de Archimedesweg is in een goede staat en beschikt zoals gezegd over moderne infrastructuur. Door de gevarieerde afmetingen van de kantoren is het gebouw geschikt voor feitelijke elke middelgrote organisatie. De aanwezigheid van voldoende parkeergelegenheid en de bijzondere uitstraling maken het kantoorgebouw extra aantrekkelijk. Overigens is eventueel deelverhuur bespreekbaar.

Het kantoorgebouw staat op het bedrijventerrein Groot Boller. Dit dynamische bedrijventerrein staat bekend om zijn functie als centrum voor groothandel en logistiek. Dit komt vooral door de uitstekende centrale ligging van het gebied. Groot Boller ligt in de oksel van de A67, maar ook het centrum van Venlo is vlakbij.

Vraag een bezichtiging aan
Archimedesweg 19
5928 PP Venlo
49000,- / PRICE_PER_YEAR

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Archimedesweg 19
5928 PP Venlo

49000,- / PRICE_PER_YEAR