Blauwververstraat 1
5961 KH Horst

€339.000,- k.k.

beschikbaar

Omschrijving

Blauwververstraat 1 Horst – Een woning voor het leven

De Blauwververstraat is een bekende straat in een gewilde wijk in Horst. Een rustige en kindvriendelijke buurt waar het goed wonen is. Op nummer 1 staat deze ruim opgezette, vrijstaande woning. De woning heeft een keurige staat van onderhoud maar kan op sommige punten een opfrisbeurt gebruiken. De woning beschikt over vijf kamers, twee badkamers en een keuken, en is verder voorzien van een zolder en uitbouw met serre. Door de dubbele badkamer is de woning niet alleen geschikt voor een groot gezin; ook senioren kunnen hier op langere termijn blijven wonen. Dat noemen we nu een woning voor het leven.

De begane grond heeft een oppervlakte van maar liefst 110 m². Dat is relatief groot in vergelijking met andere woningen. In de ruime hal bij binnenkomst vindt u de meterkast, toiletruimte, bergkast, open trap en deur naar de woonkamer. De kamer is afgewerkt met lichte wanden en een nette parketvloer. Door ramen aan verschillende zijden is er veel invallend licht. De kamer is aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van een serre. Zo ontstaat een aparte ruimte die enerzijds een verlengstuk vormt van de woonkamer, maar anderzijds ook een kamer op zich is. De uitbouw is voorzien van grote ramen en een airco voor een altijd aangename temperatuur. De keuken ligt direct naast de woonkamer en is opgesteld aan een zijde van de ruimte. De uitvoering is wit met een antraciet werkblad en rvs-accenten. Mocht u dit allemaal toch te eenvoudig lijken, dan is er voldoende ruimte om op deze plaats uw nieuwe keuken te realiseren. In de aangebouwde garage is een aparte kamer met badkamer gerealiseerd. Zo kunt u hier ook op latere leeftijd blijven wonen of de ruimte gebruiken voor een studerend kind. De kamer is voorzien van een lichte laminaatvloer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, wandmeubel met wastafel en verlichting en een toilet.
Via de open trap in de entree bereikt u de eerste verdieping. Hier geeft de overloop toegang tot drie slaapkamers en de tweede badkamer. Overloop en slaapkamers zijn voorzien van een nette parketvloer. De badkamer is functioneel en bestaat uit een ligbad met handdouche, wandmeubel met wastafel en verlichting en een toilet. Toch kan de ruimte wel een opfrisbeurt gebruiken. Maar als die eenmaal achter de rug is, geniet u hier elke dag van uw ideale badkamer.
Een tweede trap leidt naar de tweede verdieping. Die bestaat uit een zolderkamer en een aparte berging waar ook de cv-installatie is geplaatst. Achter de knieschotten is extra bergruimte voor spullen die u niet dagelijks gebruikt.

De woning staat op een ruim perceel van maar liefst 326 m² grond. Dat levert niet alleen veel woonruimte, maar ook buitenruimte op. Naast een riante voortuin en opstelplaats voor meerdere auto’s, beschikt u aan de achterzijde over een heerlijk ruime tuin met aparte overkapping en berging voor uw fietsen. Onder die overkapping kan met enkele eenvoudige ingrepen een fijne buitenkeuken of lekkere loungehoek worden gemaakt. Zo ontstaat een fijne plek om van uw vrije tijd te genieten. Omdat de tuin grotendeels bestraat is, is er namelijk weinig onderhoud.
De Blauwververstraat ligt centraal in Horst, dicht bij het centrum met verschillende scholen en winkels in de buurt. Dankzij de ligging ten opzichte van A73 bent u ook met de auto snel op weg naar uw bestemming.

Vraag een bezichtiging aan
Blauwververstraat 1
5961 KH Horst
€339.000,- k.k.

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Blauwververstraat 1
5961 KH Horst

€339.000,- K.K.