Bong 52
5991 EC Baarlo

1,- / PRICE_PER_MONTH

niet beschikbaar

Omschrijving

Te huur:

In 2020 gerenoveerde bedrijfswoning met eigen oprit en parkeerterrein. De woning is voorzien van alle eisen volgens SNF met brandveiligheidsvoorzieningen en volledig gemeubileerd. De badkamer, toiletruimte zijn volledig vernieuwd in december 2020 en slaapvertrekken zijn gerenoveerd. Optioneel is de een naastgelegen bedrijfsruimte te huur van 100 m2 en een naastgelegen vrijstaande woning met vergunning voor huisvesting personeel.

Deze woon-/werkcombinatie ligt op een goed bereikbare locatie vanaf de A67 en A73 aan een doorgaande weg tussen Napoleonsbaan en N275. Nog geen 10 km van Venlo.

De bedrijfswoning wordt momenteel gerenoveerd met een nieuwe badkamer, toilet en is beschikbaar vanaf 1 maart 2021.

Begane grond (woonoppervlakte ca. 81 m2):
Entree/hal aan de voorzijde bevindt zich een vaste trap naar de 1e verdieping. De gezamenlijke woonkamer grenst aan de keuken. Aangrenzende aan de keuken is een hal met een achterdeur. Via de hal is de bijkeuken met wasmachine, koelkast en vrieskast bereikbaar en de separate toiletruimte en badkamer met inloopdouche en wasbak gerenoveerd december 2020. De keuken ligt centraal en is voorzien van een gasfornuis met afzuigkap, koelkast, oven en combimagnetron. Op de begane grond bevinden zich 1 apart slaapvertrek met rolluiken.

1e Verdieping (woonoppervlakte ca. 96 m2):
Op de 1e verdieping bevinden zich 4 aparte slaapvertrekken met een overloop en aparte CV-ruimte.

Optioneel bij te huren bedrijfspand:
In het naast gelegen pand is een bedrijfsruimte van ca. 100 m² te bereiken via de gezamenlijke oprit.. Het bedrijfspand is thans ingedeeld in een bedrijfsruimte welke vanaf de buitenzijde toegankelijk is middels een overheaddeur en een loopdeur. In deze ruimte bevindt zich een toilet- en douche unit. Verder is het bedrijfsgedeelte voorzien van een aparte elektrometer en watermeter, alarminstallatie en is internet aanwezig.

Optioneel bij te huren vrijstaande woning Bong 54:
Woning heeft een vergunning voor huisvesten personeel volgens certificering SNF.

Vrijstaande woning:
De woning (ca. 119 m2) is in 1974 gebouwd maar prima onderhouden met recent gerenoveerde slaapkamers en tuin. Er zijn brandveiligheidsvoorzieningen (rookmelders, brandblussers, noodverlichting) aanwezig volgens vergunning voor huisvesten 8 personen, internet en volledig gemeubileerd.. De tuin wordt onderhouden. Afvalcontainer beschikbaar voor restafval.

Begane grond (woonoppervlakte ca. 119 m²):
Entree/hal aan de voorzijde bevindt zich een vaste trap naar de 1e verdieping. De gezamenlijke woonkamer grenst aan de keuken. Aangrenzende aan de keuken is een bijkeuken met cv-installatie, wasmachine, koelkast en vrieskast. De keuken is voorzien van een gasfornuis met afzuigkap, koelkast, oven en combimagnetron. Op de begane grond bevinden zich 3 aparte slaapvertrekken met deels inbouwkast en met rolluiken. Vanuit de hal is de separate toiletruimte en badkamer met inloopdouche en wasbak toegankelijk.

1e verdieping (woonoppervlakte ca. 96 m²):
Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een overloop met dakramen.

Parkeren:
Voor zowel de woning als het bedrijfsgedeelte is voldoende ruimte voor parkeren, ruimte voor ca. 4-6 auto’s, op eigen terrein.

Terrein:
Woning heeft een eigen tuin met achterom en terras. Bedrijfsruimte heeft een eigen oprit en is volledig verhard. Bij te huren bedrijfswoning terrein is volledig verhard met veel parkeermogelijkheden.

Deze woning is per direct beschikbaar.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Wonen” voor de woning en voor het bedrijfspand en bedrijfswoning “Bedrijven”. Waarbij bedrijven van de categorie 1 en 2 toegestaan zijn. De vrijstaande woning is voorzien van een vergunning voor “Short Stay huisvesting personeel”.

Staat van oplevering:
In de huidige staat, als uitgangspunt voor de bedrijfsruimte geldt een casco oplevering.

- Optioneel bij te huren bedrijfspand:
In het naast gelegen pand is een bedrijfsruimte van ca. 100 m² te bereiken via de gezamenlijke oprit.. Het bedrijfspand is thans ingedeeld in een bedrijfsruimte welke vanaf de buitenzijde toegankelijk is middels een overheaddeur en een loopdeur. In deze ruimte bevindt zich een toilet- en douche unit. Verder is het bedrijfsgedeelte voorzien van een aparte elektrometer en watermeter, alarminstallatie en is internet aanwezig.

Overig:
- Huurprijs in overleg.
- Huurtermijn in overleg.
- Beschikbaar per 01 maart 2021
- In overleg is de naast gelegen bedrijfsruimte en vrijstaande woning erbij te huren.

Vraag een bezichtiging aan
Bong 52
5991 EC Baarlo
1,- / PRICE_PER_MONTH

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Bong 52
5991 EC Baarlo

1,- / per maand