Bong 52
5991 EC Baarlo

1,- / PRICE_PER_MONTH

beschikbaar

Omschrijving

Te huur(in delen):

BEDRIJFSRUIMTEN MET PARKEERTERREIN EN AANGRENZEND OMHEIND TERREIN TEGEN GUNSTIG TARIEF TE HUUR

De bedrijfsruimten inclusief parkeerterrein en omheind terrein zijn gelegen aan een goed bereikbare locatie vanaf de A67 en A73 aan een doorgaande weg tussen de Napoleonsbaan en N275. De bedrijfsruimte is als geheel of in twee ruimten onafhankelijk van elkaar te huur met ieder een eigen toegang en parkeerterrein.

De bedrijfsruimten zijn gelegen aan de Bong (doorgaande weg van Baarlo naar Helden/Maasbree) en is 675 m² gezamenlijk. Het terrein is inclusief parkeerterrein 1.989 m2 en zelfstandig bereikbaar via de openbare weg.

Bedrijfsruimten:
De ruimten totaal hebben een oppervlakte van 675 m2. Het is mogelijk om 2 bedrijfsruimten separaat te huren.

Bedrijfsruimte 1 heeft een oppervlakte heeft van ca. 230 m2. Deze bevindt zich aan de voorzijde en is makkelijk bereikbaar via eigen terrein en een loopdeur. Deze ruimte is voorzien van ramen voor daglicht. Voor de bedrijfsruimte liggen direct aangrenzend een parkeerterrein op eigen terrein voor 7 tot 8 auto’s deze is direct bereikbaar vanaf de openbare weg en voorzien van omheining.

Direct verbonden ligt bedrijfsruimte 2. Deze hoge ruimte heeft een oppervlakte van ca. 295 m2 en een aangrenzende afgesloten geventileerde opslag van ca. 150 m2. Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich een loopdeur en 1 grote hoge rolpoorten handbediend. Ook deze bedrijfsruimte is separaat en makkelijk bereikbaar via de openbare weg voor alle verkeer. Ook voor deze bedrijfsruimte liggen aangrenzend parkeerplaatsen op eigen terrein.

Terrein:
De bedrijfsruimten zijn gelegen aan de doorgaande weg de Bong en hebben parkeermogelijkheden direct aan de voorzijde van het pand op eigen terrein. Daarnaast is aan de achterzijde een afgezet terrein met mogelijkheden voor opslag buiten. Dit terrein is vanaf de openbare weg toegankelijk en bereikbaar voor vrachtverkeer.

Bestemming:
Het pand is te gebruiken voor opslag en heeft de bestemming: “Bedrijf” waardoor vestiging van bedrijven en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten welke opgenomen zijn in milieu categorie 1 t/m 2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten (gemeente Peel en Maas) toegestaan zijn.

Ligging:
De bedrijfsruimten zijn prima bereikbaar. Uitvalswegen (via de Napoleonsbaan) naar de autosnelwegen A67 en A73 (beide met aansluitingen ri. Duitsland) zijn op korte afstand gelegen (ca. 5 km). Binnen 5 minuten loopafstand is tevens een bushalte gesitueerd.

Voorzieningen:
Voldoende mogelijkheid tot parkeren mogelijk. Alle toegangen via openbare weg zelfstandig toegankelijk. In overleg mogelijkheid voor beveiliging. Bedrijfsruimten zijn voorzien van internet. Er kan gebruik worden gemaakt van een gezamenlijke kantine/kantoorruimte en heeft een separate toilet en keuken.

Huurprijs en beschikbaarheid in overleg

Vraag een bezichtiging aan
Bong 52
5991 EC Baarlo
1,- / PRICE_PER_MONTH

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Bong 52
5991 EC Baarlo

1,- / per maand