Bong 52
5991 EC Baarlo

45,- / M2_PER_YEAR

niet beschikbaar

Omschrijving

MEERDERE BEDRIJFSRUIMTEN met MOGELIJKHEID TOT HUISVESTEN MEDEWERKERS TE HUUR

De bedrijfsruimten zijn gelegen aan een goed bereikbare locatie vanaf de A67 en A73 aan een doorgaande weg tussen de Napoleonsbaan en N275. Beide ruimten zijn onafhankelijk van elkaar te huur.

De bedrijfsruimten zijn gelegen aan de Bong (doorgaande weg van Baarlo naar Helden/Maasbree) van ca. 215 m² gezamenlijk.

Bedrijfsruimte 1:
Bestaat uit een opslag/bedrijfsruimte. De ruimte heeft een oppervlakte van ca. 115 m2 exclusief de zolder. Aan de voorzijde ligt een grote elektrische overheaddeur (ca. 3 x 3 meter). De ruimte is voorzien van ramen met rolluiken en betreedbare zolder over de hele oppervlakte met brede stahoogte. Voor de bedrijfsruimte liggen aangrenzend enkele parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bedrijfsruimte 2:
Is direct verbonden met bedrijfsruimte 1 en daardoor ook als één geheel te huren. De ruimte heeft een oppervlakte van ca. 100 m2. Aan de linker zijkant van het gebouw bevindt zich een 1 grote rolpoorten handbediend (ca. 3 x 3 meter). Ook deze bedrijfsruimte heeft een eigen toegangsweg en is makkelijk bereikbaar.

Terrein:
De bedrijfsruimten zijn gelegen aan de doorgaande weg de Bong en hebben parkeermogelijkheden direct aan de voorzijde van het pand op eigen terrein. Daarnaast zijn in overleg op het terrein nog diverse mogelijkheden voor opslag.

Bestemming:
Het pand is te gebruiken voor opslag en heeft de bestemming: “Bedrijf” waardoor vestiging van bedrijven en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten welke opgenomen zijn in milieucategorie 1 t/m 2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten (gemeente Peel en Maas) toegestaan zijn.

Ligging:
De bedrijfsruimten zijn prima bereikbaar. Uitvalswegen (via de Napoleonsbaan) naar de autosnelwegen A67 en A73 (beide met aansluitingen ri. Duitsland) zijn op korte afstand gelegen (ca. 5 km). Binnen 5 minuten loopafstand is tevens een bushalte gesitueerd.

Huisvesten:
Direct verbonden naast de bedrijfsruimten is een woning gelegen voor huisvesten van medewerkers met alle voorzieningen en parkeren op eigen terrein. Huren in overleg mogelijk. Huurprijs in overleg.

Vraag een bezichtiging aan
Bong 52
5991 EC Baarlo
45,- / M2_PER_YEAR

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Bong 52
5991 EC Baarlo

45,- / M2_PER_YEAR