Bong 54
5991 EC Baarlo

1,- / PRICE_PER_MONTH

verhuurd

Omschrijving

Te huur per direct:

Vrijstaande woning (ca. 119 m²) eventueel met optioneel te huren naastgelegen bedrijfswoning met 4 kamers. Woning heeft een vergunning voor huisvesten personeel volgens certificering SNF.

Deze woon-/werkcombinatie ligt op een goed bereikbare locatie vanaf de A67 en A73 aan een doorgaande weg tussen Napoleonsbaan en N275. Nog geen 10 km van Venlo.

Vrijstaande woning:
De woning is in 1974 gebouwd en prima onderhouden met recent gerenoveerde slaapkamers en eigen voor- en achtertuin. Er zijn brandveiligheidsvoorzieningen (rookmelders, brandblussers, noodverlichting) aanwezig volgens vergunning voor huisvesten 8 personen, internet en volledig gemeubileerd.. Afvalcontainer beschikbaar voor restafval.

De woning is als volgt ingedeeld:

Begane grond (woonoppervlakte ca. 119 m²):
Entree/hal aan de voorzijde bevindt zich een vaste trap naar de 1e verdieping. De gezamenlijke woonkamer grenst aan de keuken. Aangrenzende aan de keuken is een bijkeuken met cv-installatie, wasmachine, koelkast en vrieskast. De keuken is voorzien van een gasfornuis met afzuigkap, koelkast, oven en combimagnetron. Op de begane grond bevinden zich 3 aparte slaapvertrekken met deels inbouwkast en met rolluiken. Vanuit de hal is de separate toiletruimte en badkamer met inloopdouche en wasbak toegankelijk.

1e verdieping (woonoppervlakte ca. 96 m²):
Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een overloop met dakramen.

Parkeren:
Voor zowel de woning als naastgelegen woning is voldoende ruimte voor parkeren op eigen terrein.

Terrein:
Woning heeft een eigen tuin met achterom en terras. Bij te huren bedrijfswoning terrein is volledig verhard met veel parkeermogelijkheden.

Woning is per direct beschikbaar.

Optioneel bij te huren bedrijfswoning:
Aangrenzend aan de bedrijfsruimte bevindt zich een bedrijfswoning in 1960 gebouwd locatie Bong 52 welke apart te bereiken is en een eigen oprit en achterom heeft. De woning is ca. 81 m2 en voorzien van alle eisen volgens SNF met brandveiligheidsvoorzieningen en volledig gemeubileerd. De badkamer, toiletruimte en slaapvertrekken zijn in december 2020 gerenoveerd.

Begane grond (woonoppervlakte ca. 81 m2):
Entree/hal aan de voorzijde bevindt zich een vaste trap naar de 1e verdieping. De gezamenlijke woonkamer grenst aan de keuken. Aangrenzende aan de keuken is een hal met een achterdeur. Via de hal is de bijkeuken met wasmachine, koelkast en vrieskast bereikbaar en de separate toiletruimte en badkamer met inloopdouche en wasbak gerenoveerd december 2020. De keuken ligt centraal en is voorzien van een gasfornuis met afzuigkap, koelkast, oven en combimagnetron. Op de begane grond bevinden zich 1 apart slaapvertrek met rolluiken.

1e Verdieping:
Op de 1e verdieping bevinden zich 2 aparte slaapvertrekken met een overloop en aparte CV-ruimte. Optioneel zijn nog 2 extra slaapvertrekken te realiseren en een extra toiletruimte.

De bedrijfswoning is beschikbaar vanaf 1 maart 2021.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Wonen” voor de woning en voor de bedrijfswoning “Bedrijven”. De vrijstaande woning is voorzien van een vergunning voor “Short Stay huisvesting personeel”.

Staat van oplevering:
In de huidige staat.

Overig:
- Huurprijs in overleg.
- Huurtermijn in overleg.
- Beschikbaar per direct.
- In overleg is de naast gelegen bedrijfswoning erbij te huren.

Vraag een bezichtiging aan
Bong 54
5991 EC Baarlo
1,- / PRICE_PER_MONTH

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Bong 54
5991 EC Baarlo

1,- / per maand