Bongardweide 2
5991 NN Baarlo

1,- / PRICE_PER_MONTH

beschikbaar

Omschrijving

Let op! Beschikbaar vanaf 01 december 2024.

BEDRIJFSHALLEN 1667 M2 INCLUSIEF 3 LAADDOCKS, PARKEERTERREIN EN OMHEIND TERREIN OP 4472 M2 TE HUUR

Het betreft bedrijfsruimten inclusief parkeerterrein en omheind terrein welke allemaal direct met elkaar verbonden zijn gelegen aan een goed bereikbare locatie vanaf de A67 en A73 aan een doorgaande weg tussen de Napoleonsbaan en N275. De oppervlakte hallen bedraagt gezamenlijk 1667 m2 en zijn uitsluitend als één geheel te huur. Locatie is ideaal voor distributie, op- of overslag en is bereikbaarheid is via een eigen toegangspoort aan de Bongardweide 2. Rondom de bedrijfsruimten ligt een ruim besloten buitenterrein van 2805 m2 met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en 3 laaddocks. Locatie is voor alle vrachtverkeer bereikbaar direct via de openbare weg en makkelijk te ontsluiten naar Venlo via achtergelegen buitengebied.

Bedrijfsruimte 1:
Bestaat uit een opslag/bedrijfsruimte met een oppervlakte van ca. 713 m2. Aan de voorzijde is de ruimte via een loopdeur, 1 overheaddeur hoogte 4,6 meter (geschikt voor doorgang oplegger) en 3 laaddocks met docshelters en levelers bereikbaar. Er kunnen 3 vrachtwagens gelijktijdig laden en lossen aan de docks. Voor de bedrijfsruimte ligt direct aangrenzend een parkeerterrein op eigen terrein bereikbaar vanaf de openbare weg voor 7 tot 8 auto’s voorzien van omheining met toegangspoort. Wanden bestaan uit deels metselwerk, deels sandwichpanelen en kap met is gedekt met golfplaten waaronder geïsoleerde sandwichpanelen.

Bedrijfsruimte 2:
Direct verbonden met bedrijfsruimte 1 via een brede en hoge interne doorgang. De ruimte heeft een oppervlakte van ca. 512 m2 inclusief een aangrenzende afgesloten geïsoleerde opslag. Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich een loopdeur en 1 grote overheaddeur hoogte 3,6 meter handbediend. Ook deze bedrijfsruimte is via de openbare weg makkelijk bereikbaar voor alle verkeer. In de bedrijfsruimte is een kantoor, kantine en toilet aanwezig. Wanden bestaan uit deels metselwerk, deels sandwichpanelen en kap met is gedekt met golfplaten waaronder geïsoleerde sandwichpanelen.

Bouwaard bedrijfsruimten 1 en 2:
Fundering op staal, gevels in metselwerk, betonvloer gevlinderd, stalen spanten met houten gordingen, dakbedekking asbesthoudende golfplaten en geïsoleerd onderdak sandwichpanelen. Voorzien van grote overheaddeuren naar Bong en Bongardweide. Bij langdurige huurovereenkomst is vervanging van huidige dak door uitsluitend geïsoleerde sandwichpanelen bespreekbaar.

Bedrijfsruimte 3:
Via een tussenruimte is de geïsoleerde ronde opslag van ca. 442 m2 met stelcon platen vloer direct verbonden met bedrijfsruimte 1 en 2. Aan de achterzijde is de ruimte voorzien van een schuifpoort en zelfstandig bereikbaar van buiten via het aangrenzende terrein. Tevens zijn aangrenzend verdere parkeermogelijkheden aanwezig of terrein voor buitenopslag.

Bestemming:
Het pand is te gebruiken voor opslag en heeft de bestemming: “Bedrijf” waardoor vestiging van bedrijven en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten welke opgenomen zijn in milieucategorie 1 t/m 2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten (gemeente Peel en Maas) toegestaan zijn. De bedrijfshallen zijn ideaal voor distributie, op- en overslag.

Terrein:
Het volledige terrein is verhard met klinkers en berijdbaar voor alle vrachtverkeer. Voorzien van diverse parkeermogelijkheden.

Ligging:
De bedrijfsruimten zijn prima bereikbaar. Uitvalswegen (via de Bongardweide) naar de autosnelwegen A67 en A73 (beide met aansluitingen ri. Duitsland) zijn op korte afstand gelegen (ca. 5 km). Binnen 5 minuten loopafstand is tevens een bushalte gesitueerd.

Voorzieningen:
Voldoende mogelijkheid tot parkeren mogelijk. Alle toegangen via openbare weg zelfstandig toegankelijk. In overleg mogelijkheid voor beveiliging. Bedrijfsruimten zijn voorzien van internet. Er is een kantoorruimte, kantine met keukenblok en een separate toilet.

Mogelijkheden:
Er bestaat de mogelijkheid om het naast gelegen bedrijfspand Bong 50, van ca. 835 m2 met een buitenterrein van ca. 1519 m2 aan de achterzijde en parkeerterrein van ca. 391 m2 aan de voorzijde, gezamenlijk te huren.

Huurprijs:
In overleg

Beschikbaar:
Per direct.

Vraag een bezichtiging aan
Bongardweide 2
5991 NN Baarlo
1,- / PRICE_PER_MONTH

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Bongardweide 2
5991 NN Baarlo

1,- / per maand