Bongardweide 2-.
5991 NN Baarlo

1,- / PRICE_PER_MONTH

beschikbaar

Omschrijving

Let op! Beschikbaar vanaf 01 december 2024.

BEDRIJFSHAL 445 M2 Bereikbaar via OMHEIND AFGESLOTEN TERREIN TE HUUR

Het betreft een bedrijfsruimte bereikbaar via een afgesloten omheind terrein gelegen aan een goed bereikbare locatie vanaf de A67 en A73 aan een doorgaande weg tussen de Napoleonsbaan en N275. De oppervlakte hal bedraagt 445 m2. Locatie is ideaal voor opslag en is bereikbaarheid is via een eigen toegangspoort aan de Bongardweide 2. Locatie is voor alle vrachtverkeer bereikbaar direct via de openbare weg en makkelijk te ontsluiten naar Venlo via achtergelegen buitengebied.

Bedrijfsruimte:
Via een gedeelde toegangsweg en poort is de geïsoleerde ronde opslag van ca. 445 m2 met stelcon platen vloer separaat te huur en af te sluiten of eventueel direct verbonden met bedrijfsruimte Bongardweide 2. Aan de achterzijde en zijkant is de ruimte voorzien van een schuifpoort en loopdeur welke zelfstandig bereikbaar is van buiten via het aangrenzende terrein.

Bestemming:
Het pand is te gebruiken voor opslag en heeft de bestemming: “Bedrijf” waardoor vestiging van bedrijven en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten welke opgenomen zijn in milieucategorie 1 t/m 2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten (gemeente Peel en Maas) toegestaan zijn. De bedrijfshal is ideaal voor opslag.

- Autohandel en autoreparaties niet toegestaan.

Terrein:
Het volledige terrein is verhard met klinkers en berijdbaar voor alle vrachtverkeer.

Ligging:
De bedrijfsruimten zijn prima bereikbaar. Uitvalswegen (via de Bongardweide) naar de autosnelwegen A67 en A73 (beide met aansluitingen ri. Duitsland) zijn op korte afstand gelegen (ca. 5 km). Binnen 5 minuten loopafstand is tevens een bushalte gesitueerd.

Voorzieningen:
Alle toegangen via openbare weg zelfstandig toegankelijk. In overleg mogelijkheid voor beveiliging en internet. Nieuwe ledverlichting aanwezig en de elektrotechnische installatie is gekeurd. Alle brandveiligheidsvoorzieningen worden jaarlijks gekeurd.

Mogelijkheden:
Er bestaat de mogelijkheid om de naast gelegen bedrijfspanden Bongardweide 2, van ca. 1225 m2 met 3 laaddocks en een parkeer/buitenterrein van ca. 2805 m2 aan de voorzijde gezamenlijk te huren. Ideaal voor distributie en op- en overslag. De ruimten zijn direct verbonden met elkaar en hebben beschikking tot een kantoorruimte, kantine met keukenblok en toilet.

Vraag een bezichtiging aan
Bongardweide 2-.
5991 NN Baarlo
1,- / PRICE_PER_MONTH

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Bongardweide 2-.
5991 NN Baarlo

1,- / per maand