Caan Van Necklaan 214
2281 BR Rijswijk

€285.000,- k.k.

beschikbaar

Omschrijving

Lommerrijk wonen in een ruim appartement

Vertrouwd en warm. Met deze twee woorden laat het appartement met woonkamer en suite en twee slaapkamers zich het beste omschrijven. Die vertrouwdheid en warmte hebben natuurlijk alles te maken met de vele originele details van deze aantrekkelijke woning op de tweede etage. En de lommerrijke uitstraling van de Caan van Necklaan maakt het plaatje compleet.

De groene uitstraling van deze rustige straat in Rijswijk is zonder twijfel een aantrekkelijk entree. Net als de portiektrap die u naar de etage brengt. U moet zich dan even omdraaien en genieten van het glas-in-loodraam. Het geeft u direct het besef dat u zich, hoewel in Rijswijk, bevindt in een Haags portiekflat. U kent deze woningen wel, ontworpen in de roaring twenties en opgeleverd begin jaren dertig. U opent uw eigen deur en staat in uw hal met de trap die u naar uw woonetage brengt.

De centrale gang met mooi hoogwaardig laminaat op de vloer die ook doorloopt in de woonkamer, ontsluit alle ruimtes van de woning. We vragen weer even aandacht voor de mooie paneeldeuren met glas-in-lood. Uiteraard gaan we eerst naar de woonkamer. De ruimte in de woonkamer doet eerder denken aan een herenhuis dan aan een portiekwoning. De zeer prettige en stijlvolle kamer en suite kijkt aan de voorzijde uit op de Caan van Necklaan. Wat hier vooral opvalt is het glas-in-lood in de ramen en in de fraaie traditionele schuifdeurenpartij. Deze schuifseparatie geeft enerzijds de mogelijkheid om de woonkamer en de grote eetkamer te combineren maar anderzijds er twee aparte ruimtes van te maken.

Terug naar de hal slaan we rechtsaf naar de keuken. Deze in zwart en wit uitgevoerde keuken is praktisch ingericht. Via de keuken komt u op het balkon aan de achterzijde van de woning. Ook de naastgelegen slaapkamer heeft via twee openslaande deuren een ontsluiting naar dit balkon. Deze ruime slaapkamer is verder voorzien van twee vaste kasten.

Een deur verder in de gang vindt u de badkamer. Deze is voorzien van een douche, wastafel en bad meubel. Tevens biedt de badkamer plaats voor de wasmachine en droger. Naast de trap is het toilet met daar weer naast de deur naar de tweede slaapkamer. Deze eveneens ruime slaapkamer heeft nog twee verrassingen voor u in petto. Als eerste biedt de kamer toegang tot een karakteristiek inpandig balkon. Kortom, met het balkon op het zuiden (aan de achterzijde) en dit overdekte balkon aan de voorzijde is er van de eerste mooie dagen in het voor- en najaar tot hoogzomerse dagen altijd een aangename buitenplek te vinden. De tweede verrassing in deze kamer is de aanwezigheid van een grote berging.

En dan het buurtje. U woont op loopafstand van het oude centrum van Rijswijk, met zijn gezellige winkels, restaurants en een zaterdagmarkt. En ook de natuur heeft u in de vorm van een klein park met een zeventiende eeuws landhuis binnen handbereik. Bus 23 en tramlijnen 1 en 15 stoppen op loopafstand en brengen u snel naar het Centraal Station, station Hollands Spoor, Voorburg en andere wijken van Rijswijk, Delft, Scheveningen en alle stadsdelen van Den Haag. En verder bevinden de A4, A12 en A13 zich op korte afstand van uw huis.

Vraag een bezichtiging aan
Caan Van Necklaan 214
2281 BR Rijswijk
€285.000,- k.k.

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Caan Van Necklaan 214
2281 BR Rijswijk

€285.000,- K.K.