Doolgaardstraat 3-A
5961 TP Horst

€470.800,- v.o.n.

niet beschikbaar

Omschrijving

Luxe appartementen op unieke zichtlocatie

Appartement 2

Op een prachtige zichtlocatie in Horst aan de Maas wordt een aantrekkelijk appartementencomplex gebouwd ‘Residence le Garage’ met 10 luxe appartementen. De woningen hebben elk een unieke indeling, zijn ruim van opzet en beschikken over een groot balkon van en eigen overdekte parkeergelegenheid onder het complex. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

Welk appartement u ook kiest; u bent altijd verzekerd van een unieke woning. De architect van het complex heeft voor elke woning namelijk een eigen indeling bedacht. De appartementen zijn levensloopbestendig. Door het toepassen van ruime kamers, brede gangen en deuropeningen, kunnen mensen met een rollator of scootmobiel prima uit de voeten. Door complex Residence le Garage in twee blokken te verdelen en het trapsgewijs op te laten lopen met niveauverschillen ontstaat een luchtig geheel. In combinatie met de hoogwaardige afwerking kunnen we met recht zeggen dat u hier straks echt woont op niveau. Daarnaast is het ontwerp tegelijkertijd een knipoog naar de garage die hier eerst stond en de naamgever is van het complex.

Appartement 2 is gesitueerd op de begane grond. Het appartement heeft een totale oppervlakte van 115 m² en beschikt naast een ruime woonkamer met open keuken (57,1m²), twee slaapkamers (18m² en 9,6 m2), een nette badkamer met inloopdouche, separaat toilet, technische ruimte en een fijne buitenruimte van 18,8 m² aan de Zuid-West kant van het complex. Door de aanplant van groene hagen en afscheidingen zit u hier altijd vrij en is uw privacy gegarandeerd.

Residence le Garage komt op de kop van de Van Douverenstraat en de Doolgaardesstraat. Voor de goede orde, in de kern van Horst. Want zoals bekend wordt Horst aan de Maas gevormd door de toenmalige gemeenten Broekhuizen, Grubbenvorst en Horst. Dat Horst de hoofdplaats van de gemeente is, is duidelijk te zien aan de voorzieningen die er zijn. Zo kunt u kiezen uit meer dan 100 winkels en speciaalzaken, is er wekelijks een gezellige warenmarkt en zijn er diverse scholen. Kortom een complete gemeente waar het meer dan goed wonen en werken is. Horst ligt in een fantastische omgeving met de vallei van de Groote Molenbeek en Kasteelpark Ter Horst dichtbij. Hier kunt u heerlijke wandelen en uitwaaien. Dankzij de aansluiting op invalswegen en openbaar vervoer is Horst snel en eenvoudig te bereiken.

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons kantoor, zodat wij u verder kunnen informeren.

Wilt u meer informatie over Residence le Garage? Bezoek dan onze projectsite, residencelegarage nl.

Vraag een bezichtiging aan
Doolgaardstraat 3-A
5961 TP Horst
€470.800,- v.o.n.

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Doolgaardstraat 3-A
5961 TP Horst

€470.800,- V.O.N.