Draaikeverstraat 11
2492 TT Den Haag

2750,- / PRICE_PER_MONTH

verhuurd

Omschrijving

Interesse?
=>Laat bij serieuze interesse uw gegevens op Funda of op de contact pagina van het Makelaarscentrum en er wordt dan spoedig contact met u opgenomen.

=> Leave your details behind on Funda or on the contactpage of Makelaarscentrum and we will get in touch with you as soon as possible.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aan de rand van de woonwijk “Waterland” en grenzend aan het natuur- en recreatiegebied Nieuwe Driemanspolder treft u deze prachtig familiewoning.

Deze net afgewerkte 2 onder 1 kap villa heeft 5 slaapkamers en staat op een ruim perceel van 376 m2 eigen grond. De woning is voorzien van een garage en een diepe zonnige tuin. Op de eigen oprit kunt u meerdere auto’s parkeren.

Ligging en omgeving:
Basis- en middelbare scholen, speeltuinen en sportgelegenheden zijn gemakkelijk te bereiken. Ook is de woning gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer zoals Randstadrail en bus. De snelwegen A13, A12 en A4 zijn gemakkelijk bereikbaar.


Begane grond:
Entree woning via oprit aan de zijkant van de woning. De hal is voorzien van veel lichtinval. Hal met meterkast en modern vrij hangend toilet en fonteintje.
De ruime woonkamer is voorzien van een parketvloer en heeft een afmeting van ca. 6,93 x 5,74. De woonkamer is voorzien van een fraaie open haard op gas. Aangrenzend de eetkamer met een afmeting van 3,49 x 3,33. De open moderne keuken heeft een afmeting van 3,35 x 3,35 en is voorzien van een L vormige keukenopstelling met inbouwapparatuur.

Door de openslaande deuren komt u in de ruime tuin van 11.15 x 6,40. Vrijwel de gehele dag is er zon in de tuin. De tuin is fraai en praktisch ingericht.
De garage heeft een afmeting van 7,28 x 3,33.

Eerste verdieping:
Overloop met tweede toilet. De deur op de overloop geeft veel licht en is tevens de toegang tot het balkon van 8,90 x 0,90. De hoofdslaapkamer heeft een afmeting van 4,65 x 3,30 en is aan de achterzijde van de woning gelegen. Deze kamer is voorzien van een kastenwand met ingebouwde verlichting.
Aan de voorzijde van de woning nog twee slaapkamers van respectievelijk 4,88 x 3,33 en 4,88 x 2,30. Een van deze slaapkamers is ook voorzien van een kastenwand met verlichting.
De badkamer is luxe uitgevoerd met een grote inloopdouche, dubbele wastafel met verlichting en is voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Overloop met dakkapel waardoor er veel daglicht is. Op de tweede verdieping treft u 2 kamers aan van resp. 4,53 x 4,49 en 3,61 x 4,49. Beide kamers hebben een Velux dakraam en zijn voorzien van veel kastruimte.
De achterkamer heeft een diepe vaste kast met een opstelplaats voor de CV ketel, WTW installatie en de wasmachine en droger.

Beknopt:
- 179 m2 gebruiksoppervlakte in 605 m3 wooninhoud
- 376 m2 eigen grond
- Houten kozijnen met dubbel glas, in 2018 geschilderd.
- Meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein.
- Woning voorzien van Politiekeurmerk Veilig Wonen
- Uitgebreide elektrische installatie met aardlekschakelaar.
- Gunstige liggen t.o.v. scholen, sport en ov.

Een prachtige familiewoning op één van de mooiste plekken van Leidschenveen, direct gelegen aan het schitterende natuurgebied Driemanspolder.

De woning is per direct te huur voor langere tijd en minimaal één jaar met een optie tot verlenging van een of twee jaar. Exclusief kosten energie, gemeentelijke belastingen e.d.

Interesse?
=>Laat bij serieuze interesse uw gegevens op Funda of op contact pagina van het makelaarscentrum en er wordt dan spoedig contact met u opgenomen. Leave your details behind on Funda or on the contactpage of Makelaarscentrum and we will get in touch with you as soon as possible.

Vraag een bezichtiging aan
Draaikeverstraat 11
2492 TT Den Haag
2750,- / PRICE_PER_MONTH

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Draaikeverstraat 11
2492 TT Den Haag

2750,- / per maand