Gevers Deynootweg 1106
2586 BX Den Haag

€330.000,- k.k.

beschikbaar

Omschrijving

Gevers Deynootweg 1106 Den Haag, Scheveningen-Bad
‘Turnkey tweekamerappartement bij het strand’

Wonen op loopafstand van het strand, wie wil dat nu niet? Als uw hart bij de zee ligt, dan is dit turnkey appartement ongetwijfeld iets voor u. Aan de Gevers Deynootweg 1106 in Den Haag, Scheveningen-Bad staat namelijk dit tweekamer appartement te koop. Het appartement is recent opgeknapt en voorzien van een nieuwe badkamer en een nieuw toilet. U kunt het dus zo betrekken.

Dit overzichtelijke appartement bevindt zich op de twaalfde verdieping van de Emmastaete, direct gelegen aan de boulevard. In de centrale hal van het complex vindt u de entree met bellen, videofoon en brievenbussen. Via de lift of trap bereikt u de etage met uw appartement. De hal bij binnenkomst geeft toegang tot alle ruimtes. Aan de linkerkant vindt u de moderne keuken en inpandige berging met opstelplaats voor de wasmachine. Aan de rechterkant bevinden zich de moderne toiletruimte, de L-vormige woonkamer en slaapkamer met aangrenzende badkamer.

Dankzij de grote ramen doet het appartement erg licht aan. Het uitzicht is werkelijk spectaculair. Op mooie, heldere dagen kijkt u uit over een gebied dat zich uitstrekt tot aan de Maasvlakte, het Westland, Zoetermeer en Leiden. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad met douche en glazen schuifwand, en een aparte wastafel. De meterkast bevindt zich naast de voordeur. De gasmeter en groepenkast zijn in 2019 vervangen.

Op de tweede etage van het complex is een aparte berging voor de fietsen. Het appartement is in 2018 van binnen volledig gemoderniseerd en voorzien van een nieuwe vloer in houtmotief, een nieuwe badkamer, een nieuw toilet en nieuwe radiatoren. Verder is het gehele appartement prima afgewerkt. Het enige wat u nog hoeft te doen is de sleutel omdraaien en uw verhuisdozen uit te pakken, maar dan kan het grote genieten ook echt beginnen. Er is een professionele VvE met een MJOP (Meerjaren Onderhoudsplan). Zij regelen ook de 2-jaarlijkse controle van kozijnen en jaarlijkse controle van CV-ketel. Regelmatig staan er in het appartementencomplex inpandige parkeerplaatsen te koop of te huur. Ook is het mogelijk om een parkeerplaats te huren in de openbare parkeergarage. Een abonnement kost ongeveer € 147,- per maand. Maakt u liever gebruik van het openbaar vervoer? Tram 1 en 9 stoppen voor de deur en in de directe omgeving zijn diverse buslijnen.

De badplaats Scheveningen mag zich tot de grootste en mooiste badplaats van Nederland rekenen. Op warme zomerdagen voelt het net alsof u ergens langs de Spaanse kust verblijft en kunt u eindeloos genieten van de zee, het strand en de boulevard. Daar kunt u namelijk gedurende het seizoen tot laat in de avond op een van de vele terrassen genieten van een hapje of een drankje. Tot rust komen doen we thuis wel. Dankzij het dubbel glas en de gunstige ligging hoeft u hier niet bang te zijn voor geluidsoverlast van buiten. Ook buiten het zomerseizoen is Scheveningen een fijne plek om te wonen. In natuurduingebied Meijendel kunt u heerlijk wandelen of fietsen, maar ook het centrum van Den Haag met volop winkels en horeca bereikt u in 20 minuten met de tram.

Vraag een bezichtiging aan
Gevers Deynootweg 1106
2586 BX Den Haag
€330.000,- k.k.

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Gevers Deynootweg 1106
2586 BX Den Haag

€330.000,- K.K.