Handelstraat 8
5961 PV Horst

,- / M2_PER_MONTH

niet beschikbaar

Omschrijving

Uitstekende huurmogelijkheden in Horst aan de Maas.

Bent u op zoek naar een kantoorruimte centraal gelegen ten opzichte van Venlo en Venray? Dan hebben we goed nieuws!

Aan de Handelstraat nummer 8 in Horst aan de Maas hebben wij 122m² kantoorruimte beschikbaar op een zeer aantrekkelijke locatie. Deze oppervlakte is inclusief toerekening van de algemene ruimtes.

De ruimte bevindt zich op de eerste etage van een kantoorcomplex met aantrekkelijke kamers, een receptie voor eerstelijns klantontvangst en voldoende parkeergelegenheid. Het complex is vanuit alle richtingen gemakkelijk te bereiken en ligt centraal ten opzichte van de in- en uitvalswegen richting Venlo en Venray.

De kantoorruimtes zijn netjes afgewerkt en direct te betrekken. Het gebouw beschikt over een frisse entree, een gemeenschappelijke keuken, een ruime spreekkamer voor overleg en een bemande receptie voor de ontvangst van uw klanten of relaties. Maar eerlijk is eerlijk; een upgrade zou het helemaal naar het niveau van vandaag de dag trekken. Als u een contract tekent voor meerdere jaren wil de huidige eigenaar daar best in mee-investeren. Enkele suggesties voor de upgrade hebben we in de foto's reeds verwerkt.

Op de plattegrond hebben wij de vierkante meters voor u inzichtelijk gemaakt.

Op deze aantrekkelijke locatie is in totaal 470 m² kantoorruimte beschikbaar. We willen deze kantoorruimte gefaseerd opsplitsen in een beperkt aantal bedrijfsruimtes. Een groter of kleiner metrage is hierbij bespreekbaar. U huurt al vanaf € 100,- per m².

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden, een bezichtiging of het huren van een deel van de oppervlakte. Ook hierover gaat men namelijk graag met u in gesprek. Eigenlijk zijn de mogelijkheden onbeperkt; als u het ziet, valt het hier te realiseren. Dus als u wilt ondernemen in een inspirerende omgeving centraal gelegen in Horst aan de Maas dan is dit uw kans.

Hebben we uw interesse gewekt of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Makelaarscentrum via 079 - 316 16 66.

Vraag een bezichtiging aan
Handelstraat 8
5961 PV Horst
,- / M2_PER_MONTH

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Handelstraat 8
5961 PV Horst

,- / M2_PER_MONTH