Holpijpvaart 15
2724 TP Zoetermeer

€315.000,- k.k.

beschikbaar

Omschrijving

Een hoekwoning met mogelijkheden

Er zijn van die huizen die gelijk een goede indruk achterlaten. Deze ruime vierkamerwoning op de hoek van de Holpijpstraat is daar een treffend voorbeeld van. Het huis heeft gewoon iets. De woning is niet zoals dat heet instapklaar maar daardoor juist des te leuker om er helemaal uw eigen draai aan te geven. En waarschijnlijk maakt dat de hoekwoning zo aantrekkelijk.

De woning staat zoals gezegd op de hoek van de Holpijpvaart in de Zoetermeerse wijk Seghwaert. Voor de deur is een voortuin als entree van de woning. Wanneer u een blik door de ramen werpt ziet u de woonkamer. U komt binnen in de hal waar zich ook de meterkast bevindt. In deze hal vindt u niet de traditionele trap naar de eerste verdieping. Wel de deur naar de woonkamer. Deze is aangenaam ruim en door de ramen aan de voorzijde en de achterzijde lekker licht. De woonkamer bevindt zich dus aan de voorzijde van het huis. De achterzijde is er voor de keuken. Een muurtje onttrekt de keuken in eerste instantie uit het zicht. Hierdoor is er een scheiding tussen het woon- en eetgedeelte ontstaan.
De keuken staat aan één zijde opgesteld. Maar de ruimte is groot genoeg om, na het weghalen van het muurtje om er bijvoorbeeld een kookeiland te realiseren. Dit soort mogelijkheden maken dit huis zo aantrekkelijk.

In dit deel van de ruimte geeft een deur toegang tot een tweede hal. Hier vindt u het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Onder de trap bevindt zich nog een handige bergruimte. De eerste verdieping telt drie slaapkamers en de badkamer. Twee kamers zijn aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De masterbedroom hier beschikt over een balkon. De badkamer is ruim en heeft een douche en toilet. Een raam zorgt hier voor daglicht en natuurlijke ventilatie.

Een open trap brengt u vervolgens naar de zolderetage. Hier is de opstelplaats voor de wasmachine. Dakramen zorgen hier voor daglicht maar verder is deze ruimte nog helemaal zelf in te delen. Dat geldt ook voor de tuin die via de keuken toegankelijk is. De tuin is nu nog helemaal betegeld maar biedt voldoende mogelijkheden om er een groen paradijsje van te maken. Een berging in de tuin is handig om er de fietsen te plaatsen en tuingereedschap in op te bergen.

Holpijpvaart is een rustige en vooral gezellige straat. Die gezelligheid komt voor een groot deel door de basisschool die praktisch naast de woning staat. En dat is ook een voordeel als u jongere kinderen hebt. De huidige bewoner zegt hierover: “Mijn kinderen konden daardoor al jong zelf naar school. Ook na schooltijd konden ze makkelijk uren buiten blijven om met de buurtkinderen te spelen. Het is een fijn huis voor een gezin.”

De woning ligt dichtbij voorzieningen als een wijkwinkelcentrum met supermarkt en gezondheidscentrum. Basisschool dus naast de deur maar ook Randstadrail en uitvalswegen binnen handbereik. En wanneer u even een wandelingetje in de natuur wilt maken is er het Seghwaertpark.

Vraag een bezichtiging aan
Holpijpvaart 15
2724 TP Zoetermeer
€315.000,- k.k.

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Holpijpvaart 15
2724 TP Zoetermeer

€315.000,- K.K.