Horsterweg 70
5975 NB Sevenum

2912,- / PRICE_PER_MONTH

beschikbaar

Omschrijving

Een pand om in te ondernemen

Aan de Horsterweg 70 in Sevenum staat dit riante bedrijfsgebouw. Centraal gelegen aan de doorgaande weg en met 535 vierkante meter heel veel ruimte, biedt dit gebouw diverse mogelijkheden om in te ondernemen. En door een flexibele vierkante meterprijs per ruimte te rekenen wordt het zelfs betaalbaar ondernemen.

Het gebouw staat in de wijde omtrek bekend als het Abemec-gebouw. Het bedrijf gespecialiseerd in landbouwmachines is al jarenlang gebruiker van de loodsen die achter het bedrijfsgebouw staan. En omdat het bedrijfsgebouw door de onderneming niet langer wordt gebruikt, kan het nu de thuisbasis van een nieuw bedrijf worden.

Zoals de plattegrond laat zien is het gebouw in drie zones te verdelen. Aan de zijkant de oude showroom van Abemec (geel gearceerd). Dan het tussendeel met entree (blauw) met aangrenzend het kantoordeel. Het gebouw biedt op deze wijze tal van mogelijkheden: Voor een werkplaats met showroom en kantoorruimte bijvoorbeeld. Door de vierkante meterprijs per zone te differentiëren ontstaat er een totale huursom die voor menig ondernemer interessant is.

Tuin en groenonderhoud, alarminstallatie, beveiligingskosten en opvolging en glazenwasser maken onderdeel van de servicediensten die bij het gebouw worden geleverd. Ook het verrichten van kleine reparaties en dagelijks onderhoud zijn diensten die onder de servicekosten vallen.

Bereikbaarheid
Het bedrijfspand scoort hoog als het gaat om bereikbaarheid. Het pand ligt aan de N556 die een verbinding maakt met de A73. Verder ligt het NS station op steenworpafstand en is ook het knusse stadscentrum nabij. Sevenum is de op één na grootste plaats van de gemeente Horst aan de Maas.

Bijzonderheden:
Servicekosten : € 2,50 per m2 per maand.

Vraag een bezichtiging aan
Horsterweg 70
5975 NB Sevenum
2912,- / PRICE_PER_MONTH

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Horsterweg 70
5975 NB Sevenum

2912,- / per maand