Johannes Camphuijsstraat 125
2593 CK Den Haag

€300.000,- k.k.

verkocht

Omschrijving

Bijzonder sfeervol driekamerappartement in fijne straat

=> Door enorme belangstelling zijn alle bezoekdagen inmiddels ingepland - laat gerust uw gegevens via Funda achter mochten er nog plekken vrij komen!
=> Due to enormous interest, all visiting days have now been scheduled - feel free to leave your details via Funda if places become available!

Om meteen verliefd op te worden: een zeer verzorgd, bijzonder sfeervol jaren ‘20 driekamerappartement, met tal van authentieke elementen. Gelegen in een rustige buurt, maar ook op steenworp van het Haagse Bos en de Theresiastraat, met allerlei gezellige winkels, broodjeszaken en restaurants.

Vanaf de straat loopt u de stenen trap op, onder het karakteristieke ‘toogje’ door en staat u voor de voordeur van het appartement. U komt binnen in de zeer verzorgde, witte hal, met aan weerskanten honderd jaar oude deuren. Een ervan leidt naar het toilet (in deze ruimte bevindt zich ook de witgoedopsteling).

Woonkamer ensuite, met veel authentieke kenmerken
Als u de eerste deur aan uw rechterhand opent, komt in de woonkamer. Hier wordt u meteen omarmd door die herkenbare sfeer van de twintiger jaren, die niet na te bootsen is. Hoge ramen, hoge plafonds met sierlijsten, ensuite schuifdeuren voorzien van houten panelen met glas…. Zelfs de originele kasten zijn bewaard gebleven.

In het midden van de kamer ziet u de schouw, met daaronder een heerlijke houtkachel. Het is niet moeilijk om u voor te stellen hoe fijn het is om hier ‘s avonds te zitten. In gezelschap van familie of vrienden, of heerlijk alleen met een pot thee, geboeid door een film of verdwaald in een boek.

De woonkamer is via de ensuite deuren verbonden met het aangrenzende vertrek, de nu als eetkamer functioneert. Ook deze ruimte ademt diezelfde stijl. Hoge plafonds, een fraaie (deel)schouw, aan de achterkant hoge ramen en uitzicht over groene binnentuintjes. ( de woning zelf heeft geen buitenruimte/balkon)
Deze ruimte kan natuurlijk ook als slaapkamer worden ingericht, iets wat veelvuldig gebeurt.


Keuken en badkamer in stijl van het huis
Als u de deur achterin de kamer opent, komt u in de keuken. Die is eenvoudig en verzorgd uitgevoerd. U beschikt hier over een oven, vaatwasser en gasfornuis. De wanden naast het keukenblok en boven het aanrecht zijn uitgevoerd met – zowel fraai als praktisch – mozaïek tegelwerk.

De volgende deur geeft toegang tot de badkamer. Deze is 6 jaar geleden ontworpen in de stijl van het huis en voldoet aan alle moderne eisen. U beschikt hier over een instapdouche met rain shower, een heerlijk ligbad, wastafel en grote spiegel.

Lichte, ruime slaapkamer
Tenslotte laten we u graag de slaapkamer zien. Een lichte, ruime kamer zonder poespas, en perfect één geheel vormend met de rest van het appartement.

PS. Goed om te weten

De houten vloeren in het appartement zijn gelegd in 2017, waarbij geluidsisolerende voorzieningen zijn toegepast. Daarnaast bevat het appartement kunststof kozijnen, met dubbel glas. Misschien een tikkeltje minder authentiek, maar wel een stuk comfortabeler.

=> Ook goed om te weten is dat er geen buitenruimte is, maar het Haagse Bos ligt werkelijk op maar 7 minuten lopen!!

Er is een (kleine) Vereniging van Eigenaren die functioneert op basis van een Meerjarenonderhoudsplan. De maandelijkse bijdrage is ongeveer € 75,-

Rustig én centraal gelegen
Dit fijne appartement ligt in een rustige, maar ook centraal gelegen woonbuurt. In de straat zelf is een speeltuin. Kinderopvang, basis- en middelbare scholen vindt u binnen een straal van een kilometer. U bevindt zich bovendien op slechts honderd meter afstand van de levendige Theresiastraat, met volop winkels, restaurantjes en gezelligheid. Wilt u lekker wandelen of hardlopen in het groen, dan zijn het Haagse Bos en Clingendael vlakbij.

Loopt u (zo’n 20 minuten) door, dan bent u bovendien al in het centrum van Den Haag. Gaat u liever met de tram of bus, dan hoeft u maar drie minuten te lopen en vervolgens kunt u al na twee haltes uitstappen. Met de auto bereikt u de uitvalswegen N44 en A12 binnen 1,5 kilometer.

Samengevat:
* Sfeervol driekamerappartement in een fijne, rustige straat
* Woonoppervlak woning: 72,9 m², gemeten volgens NEN2580
* Trap op naar de voordeur op de eerste woonlaag
* Lange hal met toilet (en witgoedopstelling)
* Woonkamer ensuite, met hoge ramen, fraaie plafonds met sierlijsten, schouw met houtkachel en authentieke kasten
* Knusse keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur en mozaïektegels
* In stijl uitgevoerde badkamer met instapdouche, ligbad, wastafel en spiegel
* Ruime, lichte slaapkamer met vaste kasten
* Centraal gelegen, nabij bruisende winkelstraat en openbaar vervoer
* Nabij Haagse Bos en Clingendael
* Uitvalswegen N44 en A12 op 1,5 kilometer afstand
* Oplevering in overleg

Geïnteresseerd? Wacht niet te lang, maak een afspraak!

Terwijl we deze beschrijving typen, beseffen we dat het onmogelijk is om recht te doen aan de sfeer van zo’n type appartement. Bel onze verkopende makelaar voor het maken van een afspraak. Als u maar even binnen bent, voelt u meteen wat we bedoelen!

Vraag een bezichtiging aan
Johannes Camphuijsstraat 125
2593 CK Den Haag
€300.000,- k.k.

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Johannes Camphuijsstraat 125
2593 CK Den Haag

€300.000,- K.K.