Marineblauw 125
2718 KE Zoetermeer

€345.000,- k.k.

beschikbaar

Omschrijving

Uitkijken naar de zomer

Aan het Marineblauw 125 in Zoetermeer staat deze heerlijke eengezinswoning. Aangenaam compact maar wel met vijf kamers en een dertien meter diepe achtertuin op het zuidoosten. Dat betekent letterlijk de dagen tellen tot het voorjaar en daarmee het tuinseizoen begint.

Marineblauw is een rustige woonstraat in de populaire wijk Rokkeveen. De woning telt twee lagen. De entree is een voortuin met een berging aan de linkerzijde. Daarachter bevindt zich de toegang tot het huis. U komt de woning binnen in de lichte hal. Op de grond ligt een lichte laminaatvloer die in de woonkamer en keuken doorloopt. Overigens is de vloer voorzien van vloerverwarming. In de hal vindt u verder het toilet, een schuifdeurkast en uiteraard de trap naar de slaapverdieping.

Eerst lopen we echter rechtdoor de woonkamer binnen. Deze is aangenaam ruim. Het plafond is vlak gestuct en aan één zijde met ingebouwde lichtspots uitgevoerd. De fraaie keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Het raam met uitzicht op de straat zorgt voor lekker veel daglicht.

Via de trap in de hal komen we op de overloop. Deze ontsluit de vier ruimtes op deze verdieping. De vier slaapkamers hebben verschillende afmetingen. Wat ze met elkaar gemeen hebben is de laminaatvloer die in elke kamer is doorgelegd. De vierde hobby/werkkamer is de plek voor de cv-ketel en de opstelplaats voor de wasmachine.
In het midden van de verdieping is de inpandige badkamer gesitueerd. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad en een dubbele wastafel. Ook is er een tweede toilet en een design handdoekradiator. De woning is prima onderhouden. Zo heeft het huis bijvoorbeeld 8 jaar geleden een nieuw dak gekregen.

Terug naar de woonkamer waar de toegang is tot de flink uit de kluiten gewassen tuin. Met in totaal 65 vierkante meter hebben we het ook echt over een tuin. De place to be voor leuke buitenfeestjes om van te genieten zodra de zon weer gaat schijnen. De achterzijde met achteruitgang beschikt over een houten berging.

Zoals aangegeven vindt u Marinablauw in Rokkeveen. De straat ligt centraal ten opzichte van alle denkbare voorzieningen als scholen, een winkelcentrum en het gezondheidscentrum. Maar ook het Hoekstrapark en de sportvoorzieningen van Dekker Sport zijn binnen handbereik. Kortom, een lekkere plek om te wonen. Niet alleen in de zomer overigens.

Vraag een bezichtiging aan
Marineblauw 125
2718 KE Zoetermeer
€345.000,- k.k.

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Marineblauw 125
2718 KE Zoetermeer

€345.000,- K.K.