Meester Achtenstraat 11-O
5963 HM Hegelsom

€427.500,- v.o.n.

beschikbaar

Omschrijving

Welkom in uw nieuwe droomhuis!

Deze ruime twee-onder-één-kap woning is de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een comfortabel en stijlvol huis met volop ruimte en woongenot. De woning beschikt over een ruime garage/berging die zorgt voor extra opslagruimte. Het metselwerk heeft een mooie rode tint en de speelse erker aan de voorzijde van de woning geeft deze een prachtige jaren 30 uitstraling.

Bij binnenkomst via de hal op de begane grond treft u het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Vervolgens betreedt u de ruime woonkamer met erker en open keuken. De keuken is modern en van alle gemakken voorzien, waardoor u heerlijk kunt koken en dineren. Via de openslaande tuindeuren aan de achterzijde van de woning komt u in uw tuin, die ook via de garage/berging te bereiken is. Hierdoor heeft u gemakkelijk toegang tot uw opslagruimte en kunt u tevens genieten van uw mooie tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een groot bed, kledingkast en eventueel een bureau. De badkamer is modern en voorzien van alle gemakken, waardoor u heerlijk kunt ontspannen na een lange dag werken.

Op de tweede verdieping bevindt zich een grote ruimte met de installaties voor de woning. Hier vindt u ook ruimte voor uw wasmachine en droger. Deze verdieping is te bereiken via de vaste trap, die zorgt voor extra veiligheid en comfort.

Met de opkomst van klimaatverandering en de toenemende druk om de CO2-uitstoot te verminderen, is het gebruik van duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen en warmtepompen in woningen steeds belangrijker geworden. Gelukkig hoeft u zich hier geen zorgen over te maken bij deze woning, want deze is voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen die werken op basis van hernieuwbare energie. De combinatie van een warmtepomp en vloerverwarming is ideaal voor duurzame en energiezuinige verwarming van de woning. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige warmteverspreiding, wat bijdraagt aan een comfortabel en gezond binnenklimaat. Bovendien is het energiezuiniger dan traditionele radiatoren omdat het werkt op een lagere temperatuur. Dit betekent dat de warmtepomp minder energie hoeft te verbruiken om de woning te verwarmen, wat leidt tot een lagere energierekening en minder CO2-uitstoot.

In totaal worden er zes van dit type woningen gerealiseerd, met de kavelnummers 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Deze woningen zijn stuk voor stuk uniek en bieden u veel woongenot en ruimte. Kortom, deze woningen zijn de perfecte plek om te genieten van het leven.

Wonen in een rustige en landelijke omgeving. Een dorp, waar de gemeenschapszin groot is en inwoners naar elkaar omkijken. Met station Horst-Sevenum en de A67/A73 binnen handbereik. Een dorp, met de nodige openbare en maatschappelijke voorzieningen en een rijk en bloeiend verenigingsleven. Dát is wonenin Hegelsom. Het dorp telt ongeveer 2000 inwoners en is één van de 16 kernen van de gemeente Horst aan de Maas.

Op het voormalig PTC+ terrein worden in verschillende fases zo’n 76 nieuwbouwwoningen van verschillende types gerealiseerd, waaronder twee-onder-één-kap gezinswoningen, levensloopbestendige (senioren)woningen, rijwoningen voor starters en sociale huur, vrijstaande woningen en een karakteristieke Limburgse langgevelboerderij voor de midden huur. De nieuwe woonwijk, waar jong en oud samen komen, kent een landelijke, eigentijdse architectuur waarbij traditioneel metselwerk in combinatie met dorpse elementen worden toegepast. Door verschillende kleurtinten metselwerk en verscheidenheid in bouwvolumes krijgen de straten binnen het plan een eigen identiteit en karakter. Naast de diversiteit van de woningen en eigentijdse architectuur staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Het plan is ruimtelijk opgezet en voorzien van veel groen met wandelpaden en speelweides en voldoende parkeergelegenheid.

Vraag een bezichtiging aan
Meester Achtenstraat 11-O
5963 HM Hegelsom
€427.500,- v.o.n.

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Meester Achtenstraat 11-O
5963 HM Hegelsom

€427.500,- V.O.N.