Penninglaan 42
2281 BZ Rijswijk

€215.000,- k.k.

verkocht

Omschrijving

Penninglaan 42, Rijswijk

Knus wonen in een heerlijke wijk

Knus. Zo is dit appartement op de eerste etage aan de Penninglaan 42 het best te omschrijven. Die knusheid komt vooral door de indeling van de woning die gewoon goed voelt. En natuurlijk omdat het hier gaat om een jaren dertig woning in het oude deel van Rijswijk.

Via een eigen voordeur en binnentrap komt u op de overloop. Naast de trap bevindt zich het moderne toilet met witte tegels aan de wand en grijze vloertegels. De woonkamer aan de voorzijde heeft een erker en door de ramen is het er lekker licht. Op de vloer ligt een houtkleurige laminaat. In de hoek van de woonkamer is er een gel haard. De aanwezigheid van een gel haard staat altijd garant voor knusse en vooral warme avonden.

Een separatie met een vaste kant aan de rechterzijde en een schuifdeur scheidt de woonkamer van de achterkamer. Deze achterkamer heeft een open verbinding met de keuken. Hier vindt u een klassiek hoek opgestelde keuken die in deze woning helemaal op z’n plek is. De keuken heeft witte houten deuren, een houten aanrechtblad en kleine witte tegels tegen de muur. De servieskastje zijn voorzien van verlichting. Aan de zijkant bevindt zich de ketel die nog door het maken van een ombouwkast aan het zicht onttrokken moet worden. Wat koken hier extra leuk maakt zijn de ramen waar aangenaam veel daglicht naar binnenkomt. En het uitzicht vanuit de keuken op het groen heeft ook wel wat.

Terug naar de overloop heeft u aan de achterzijde van de woning een kamer waar nog wel iets aan moet worden gedaan. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een vaste kastenwand en geeft toegang tot het balkon. Hier heeft u uitzicht op de straat.

De badkamer is netjes en is voorzien van een douchecabine en een wastafel met badkamermeubel.

Het balkon aan de achterzijde, die u via de achterkamer kunt betreden, is weliswaar niet diep maar bestrijkt wel de gehele breedte van het huis. Dat zorgt ervoor dat u er hier wel een gezellig plekje van kunt maken. De ramen en deuren aan de achterzijde zijn van onderhoudsvrij kunststof.

De Penninglaan ligt in het oude deel van Rijswijk. Tal van voorzieningen zijn binnen handbereik en de gezellige Herenstraat is op loopafstand. En wilt u een ommetje maken dan is hiervoor Buitenplaats Cromvliet dichtbij.

Vraag een bezichtiging aan
Penninglaan 42
2281 BZ Rijswijk
€215.000,- k.k.

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Penninglaan 42
2281 BZ Rijswijk

€215.000,- K.K.