Radijsakker 11
2723 TJ Zoetermeer

€225.000,- k.k.

verkocht

Omschrijving

Wonen met een groen uitzicht

Vanaf je terras uitkijken op een groene omgeving heeft altijd iets extra’s. En als je dan ook nog eens uitzicht hebt op het lommerrijke groen van het Seghwaertse Hout is dat natuurlijk helemaal top. We hebben het in dit geval over de tweekamerwoning aan de Radijsakker 11. Een woning met een speelse indeling en, zoals gezegd, een meer dan aantrekkelijk uitzicht dus.

De ligging van Radijsakker, zo aan de rand van het Seghwaertse Hout heeft toch iets bijzonder. Je woont immers letterlijk op de grens van de stad en de natuur. De deur op de begane grond geeft toegang tot de trap die op de eerste verdieping uitkomt. De hal van de woning vormt de entree. Hier bevinden zich ook het toilet, de meterkast en de deur naar de woonkamer.

De woonkamer is lekker ruim. De vele ramen zorgen hier voor veel lichtinval. Mede hierdoor voelt de living nog ruimer aan. Op de vloer ligt een laminaatvloer. Openslaande deuren geven toegang tot het ruime terras. Met het uitzicht op die groene oase aan de overkant is dit natuurlijk een heerlijke plek om de dag af te sluiten. Hier de dag met een ontbijt beginnen kan natuurlijk ook.

In de hoek van de woonkamer, een klein beetje uit het zicht, is de keuken gesitueerd. Het aanrechtblok is in modern zwart uitgevoerd. Aan de andere wand staan de koelkast en het gasfornuis die ter overname zijn. Drie ramen zorgen ook hier weer voor een aangename lichtinval.

Via de trap in de woonkamer kom je op de slaapverdieping. De slaapkamer heeft een goede afmeting met veel daglicht. De ruimte is overigens groot genoeg om er op een eenvoudige wijze twee kamers van te maken. Verder is op deze verdieping de badkamer te vinden. De badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel met onderkast. Ook hier brengt een zijraam daglicht naar binnen. De slaapverdieping heeft overigens als extra’s nog een ruime etage in de nok van het dak. Een vaste trap maakt deze ruimte bereikbaar. Een ideale plek om bijvoorbeeld als tweede slaapkamer te gebruiken. Of om er de spullen op te bergen die je niet elke dag nodig heeft.

De Radijsakker ligt in de wijk Seghwaert. Deze wijk kenmerkt zich door zijn ruime en vooral groene opzet. Alle voorzieningen zoals winkels gezondheidscentrum en scholen bevinden zich binnen handbereik. Het openbaar vervoer stopt dichtbij maar ook parkeergelegenheid voor de auto is er voor de deur voldoende.

Vraag een bezichtiging aan
Radijsakker 11
2723 TJ Zoetermeer
€225.000,- k.k.

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Radijsakker 11
2723 TJ Zoetermeer

€225.000,- K.K.