Radijsakker 11
2723 TJ Zoetermeer

€159.000,- k.k.

verkocht

Omschrijving

Radijsakker 11
Wonen met het Seghwaertse Hout als overbuur

Natuurlijk draait het bij een woonhuis voor een groot deel om hoe het er van buiten en van binnen uitziet. Daar vormt deze tweekamerwoning aan de Radijsakker 11 geen uitzondering op. Maar de omgeving is ook belangrijk. En laten we eerlijk zijn, als het Seghwaertse Hout je overbuur is, dan spreek je van de Champions Leage op het gebied van omgevingen.

De groene oase ligt letterlijk bij nummer 11 voor de deur. De deur die toegang geeft tot de trap die u naar de eerste verdieping brengt. U komt uw woning binnen in de hal. Hier bevinden zich ook het toilet, de meterkast en de deur naar de woonkamer. Deze is ruim en door de grote hoeveelheid ramen aangenaam licht. Op de vloer ligt een mooie laminaatvloer, maar uw aandacht wordt direct getrokken door al dat groen waar u op uitkijkt. Openslaande deuren geven toegang tot het ruime balkon. Het duurt nog even voor u hiervan kunt genieten maar als over een paar maanden het voorjaar weer aanbreekt is het met het fantastische uitzicht hier elke dag vakantie.

Een beetje verscholen in het hoekje is er de keuken. Deze in zwart en wit uitgevoerde keuken is voorzien van inbouwapparatuur en heeft een viertal speelse ramen waardoor er ook hier veel daglicht binnenvalt.

De trap in de woonkamer brengt u naar de slaapverdieping. Hier is van één grote slaapkamer twee ruimtes gemaakt. Dit is als u dat wilt overigens eenvoudig weer naar één kamer terug te brengen. Verder vindt u op deze verdieping de badkamer met ligbad. Ook hier brengt een zijraam daglicht naar binnen. De zolderverdieping heeft tevens nog een vliering. Een vlizotrap maakt deze ruimte bereikbaar. Ideaal om hier de spullen op te bergen die u niet elke dag nodig heeft.
De Radijsakker ligt in de wijk Seghwaert. Een wat oudere wijk van Zoetermeer en daardoor lekker ruim en groen qua opzet. Bovenal zit het met de voorzieningen in de wijk wel goed. Of het nu gaat om scholen, winkels of gezondheidsvoorzieningen, zo’n beetje alles bevindt zich wel op loop- op fietsafstand. Het openbaar vervoer stopt dichtbij en als u er met de auto op uit wilt bent u zo op de grotere wegen die naar de A12 leiden.


Bijzonderheden:
- Geen verplichte VVE bijdrage / onderhoud is voor eigen rekening;
- Wel sprake van een verplicht lidmaatschap van VVE Binnentuin Akkerdreef I / VVE is thans niet actief;
- Goede openbare parkeergelegenheid;
- Gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen, openbaar vervoer en wijkwinkelcentra;

Vraag een bezichtiging aan
Radijsakker 11
2723 TJ Zoetermeer
€159.000,- k.k.

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Radijsakker 11
2723 TJ Zoetermeer

€159.000,- K.K.