Redelaan 44
2725 GV Zoetermeer

€229.500,- k.k.

beschikbaar

Omschrijving

Met de Noord Aa als achtertuin

Wanneer u op zoek bent naar een ruim 3-kamerappartement waar u werkelijk niets meer aan wilt doen, dan bent u aan de Redelaan 44 aan het juiste adres. Deze hoekwoning op de eerste etage is helemaal instapklaar zoals dat zo mooi heet. Verfpotten blijven dicht en het gereedschap in de kist. Kwestie van uw meubels op z’n plek zetten, dozen uitpakken en het grote genieten kan beginnen. Bijvoorbeeld van de Noord Aa. De fraaie Zoetermeerse plas is praktisch gezien uw achtertuin.

Het hoekappartement is bereikbaar via de trap. Bij binnenkomst wordt direct de toon gezet. Een mooie laminaten vloer die op de slaapkamer na in de hele woning is doorgelegd nodigt u uit binnen te komen. Hier in de hal vindt u behalve de garderobe en het toilet tevens de toegang naar de badkamer, slaapkamer en uiteraard de woonkamer.

In de ruime woonkamer valt direct het vele licht op. Hier merkt u direct dat u op de hoek woont want daardoor heeft u ook een groot zijraam. Dit geeft een mooi uitzicht op de groene omgeving. De woonkamer heeft fraai afgewerkte muren en gaat naadloos over naar de mooie wit uitgevoerde keuken. Deze is in een L opgesteld en beschikt over andere over een fraai gasfornuis en vaatwasser.

Grenzend aan de keuken bevindt zich de twee slaapkamer van het huis. Ook deze ruimte is door het invallend daglicht aangenaam licht en ruim. Via deze kamer bereikt u het ruime balkon. Een heerlijke plek om van de rust die wonen in deze buurt zo typeert te genieten.

De grote slaapkamer die u via de hal bereikt is ruim met een mooie tapijt op de vloer. Naast de slaapkamer is de nog niet zo lang geleden gerenoveerde badkamer. Deze badkamer is een plaatje om te zien en voorzien van een mooie inloopdouche met regendouche. Een moderne wastafel en designradiator maken de badkamer compleet. En uw wasmachine en droger? Die hebben een eigen plekje gekregen in de ruimte die hiervoor in de hal is gemaakt. Zo is uw witgoedapparatuur geheel aan het oog onttrokken. Alle aanpassingen aan de woning zijn met veel gevoel voor detail gedaan waardoor u er feitelijk niet of nauwelijks nog iets aan hoeft te doen.

Het appartement ligt heerlijk centraal in de wijk. Zo zijn de winkelvoorzieningen van winkelcentrum De Leyens en Noordhove binnen handbereik. Dat geldt ook voor het openbaar vervoer. En wilt u een lekkere wandeling maken in de natuur hoeft u slechts de straat uit te lopen waar de Noord Aa zich in al haar schoonheid aan u ontvouwd.

Vraag een bezichtiging aan
Redelaan 44
2725 GV Zoetermeer
€229.500,- k.k.

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Redelaan 44
2725 GV Zoetermeer

€229.500,- K.K.