St. Lambertusplein 11
5961 EW Horst

€498.000,- k.k.

beschikbaar

Omschrijving

Sint Lambertusplein 11

Flexibele winkelruimte met een verhuurd bovenhuis

Als u op zoek bent naar winkelruimte met heel veel mogelijkheden en als het even kan met een historische uitstraling, dan is het winkelpand aan het Sint Lambertusplein in het centrum van Horst precies wat u zoekt. Als extra heeft het pand een verhuurde bovenwoning. Daarmee is dit object in z’n geheel wellicht ook interessant om uw beleggingsportefeuille mee uit te breiden.

Het hoekwinkelpand op nr 11 springt flink in het oog. Het onlangs in de oorspronkelijke stijl gerestaureerde gebouw heeft een mooie bruine steen en aan de voorzijde een drietal grote ramen die als etalages dienst doen. De zijkant van het gebouw bevat vijf ramen waardoor er binnen sprake is van aangenaam veel lichtinval.

Hoewel het winkeldeel momenteel ca. 240 m2 uit één grote ruimte bestaat, is het op een bijna natuurlijke wijze te compartimenteren. Zo kunt u het voor uw eigen onderneming in z’n geheel gebruiken maar ook gedeeltelijk om vervolgens de overige ruimtes te verhuren. De winkel/bedrijfsruimte beschikt uiteraard over alle noodzakelijke sanitaire voorzieningen en is verder zonder al te veel kosten aan uw bedrijfs- of organisatiewensen aan te passen. Behalve de winkel- cq bedrijfsruimte beschikt u over kantoorruimte/ eventuele opslag en een pantry op de eerste verdieping.

Boven de winkelruimte bevindt zich nog een woonhuis. Deze bestaat uit een ruim entree met een houten trap naar de eerste verdieping. De overloop ontsluit de keuken, slaapkamer en ruime woonkamer. Aan de woonkamer grenst het dakterras. Een toilet en een badkamer
De locatie van de winkelruimte aan het Sint Lambertusplein is uitstekend. De bereikbaarheid en parkeergelegenheid achter het winkelpand is prima. Het centrum van Horst doet het financieel economisch erg goed en het Sint Lambertusplein is bij tal van evenementen altijd dé ontmoetingsplek.

Bijzonderheden:

Traditioneel gebouwd, fundering op palen, houten vloeren, gevels uitgevoerd in metselwerk, schuin dak met koperen losanges.
Gedeeltelijk geïsoleerd (glas).
Verwarming door middel van CV.
Warmwatervoorziening via CV. Electra: 5 groepen met aardlekschakelaar.
Kozijnen uitgevoerd in kunststof en aluminium.

Vraag een bezichtiging aan
St. Lambertusplein 11
5961 EW Horst
€498.000,- k.k.

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

St. Lambertusplein 11
5961 EW Horst

€498.000,- K.K.