St. Lambertusplein 11
5961 EW Horst

2450,- / PRICE_PER_MONTH

niet beschikbaar

Omschrijving

Sint Lambertusplein 11

Flexibele winkelruimte met een historische uitstraling

Dit winkelpand staat aan het Sint Lambertusplein in het centrum van Horst. De winkelruimte is in meerdere opzichten bijzonder. Zo heeft het in de eerste plaats een historische uitstraling. Maar bovenal is de ruimte zeer flexibel en naar uw bedrijfsvoering aan te passen.
Het hoekwinkelpand op nr 11 springt flink in het oog. Het onlangs in de oorspronkelijke stijl gerestaureerde gebouw heeft een mooie bruine steen en aan de voorzijde een drietal grote ramen die als etalages dienst doen. De zijkant van het gebouw bevat vijf ramen waardoor er binnen sprake is van aangenaam veel lichtinval.

Hoewel het winkeldeel van ca. 240 m2 uit één grote ruimte bestaat, is het op een bijna natuurlijke wijze te compartimenteren. Dit zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld alleen ‘de aanbouw’ of juist alleen de winkelruimte aan de voorzijde afneemt. U huurt er al vanaf 130 m2. Juist die flexibiliteit maakt deze ruimte bij uitstek geschikt voor zowel detailhandelsbedrijven als organisaties die in de dienstverlening actief zijn. De ruimte beschikt uiteraard over alle noodzakelijke sanitaire voorzieningen en is verder zonder al te veel kosten aan uw bedrijfs- of organisatiewensen aan te passen.
Naast het winkeloppervlak beschikt u over kantoorruimte ( ca. 60m2) / eventuele opslag en een pantry op de 1e verdieping.

De locatie van de winkelruimte aan het Sint Lambertusplein is uitstekend. De bereikbaarheid en parkeergelegenheid achter het winkelpand is prima. Het centrum van Horst doet het financieel economisch erg goed en het Sint Lambertusplein is bij tal van evenementen altijd dé ontmoetingsplek.

Bijzonderheden:

Traditioneel gebouwd, fundering op palen, houten vloeren, gevels uitgevoerd in metselwerk, schuin dak met koperen losanges.
Gedeeltelijk geïsoleerd (glas).
Verwarming door middel van CV.
Warmwatervoorziening via CV. Electra: 5 groepen met aardlekschakelaar.
Kozijnen uitgevoerd in kunststof en aluminium.

Vraag een bezichtiging aan
St. Lambertusplein 11
5961 EW Horst
2450,- / PRICE_PER_MONTH

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

St. Lambertusplein 11
5961 EW Horst

2450,- / per maand