Stationsstraat 122-E
5963 AB Hegelsom

€372.500,- v.o.n.

beschikbaar

Omschrijving

Beschrijving
Met deze sfeervolle levensloopwoning kiest u voor comfort en gemak. Alle functies om te kunnen leven bevinden zich op de begane grond, zodat de woning geschikt is voor nu en later. Via de hal op de begane grond, waar zich het toilet en de trap naar de 1e verdieping bevinden, betreedt u de woonkamer met open keuken. De openslaande tuindeuren aan de achterzijde geven toegang tot uw terras en tuin. Vanuit de woonkamer betreedt u via een doorgang de bad- en slaapkamer. Op de 1e verdieping bevindt zich de 2e slaapkamer en een ruimte/berging waar de installaties zich bevinden. De woning is voorzien van een ruime garage/berging.

In het plan zijn in totaal 16 geschakelde levensloopwoningen opgenomen. Door subtiele verschillen in geveldetails krijgen de woningen en het straatbeeld een eigen identiteit en karakter. Bij de woningen wordt een rode, witte en zandkleurige tint metselwerk toegepast. Bovendien worden de woningen uitgevoerd met een warmtepomp, die de woning van warm tapwater kan voorzien en zowel kan verwarmen als koelen. Zo is het binnen ook in de zomer altijd aangenaam en bespaart u op energielasten.

In fase I worden er 6 gerealiseerd, te weten kavelnummers 2 (rood), 3 (rood), 58 (zand), 59 (zand), 60 (zand) en 61 (zand).

Let op! de toekomstige straatnaam van deze woningen wordt de Oude Holstraat.

Vraag een bezichtiging aan
Stationsstraat 122-E
5963 AB Hegelsom
€372.500,- v.o.n.

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Stationsstraat 122-E
5963 AB Hegelsom

€372.500,- V.O.N.