Tarweakker 50
2723 TE Zoetermeer

€234.500,- k.k.

verkocht

Omschrijving

Laat de zon maar stralen

De zon speelt in deze vierkamerwoning aan de Tarweakker 50 een niet geringe rol. Immers, enerzijds maakt het dit huis nog aantrekkelijker. En anderzijds levert de zon u ook nog geld op. Daar zorgen de zonnepanelen op het dak namelijk wel voor.

De eengezinswoning is een zonnig huis met aan beide zijden vrij uitzicht. De ruime voortuin biedt een aantrekkelijk entree. Aan de rechterzijde van de voordeur heeft u de berging voor de fietsen. De onderhoudsvrije deur geeft u toegang tot de hal. Hier bevindt zich het hangende toilet met fonteintje, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Door de raampartij naast de deur is de hal aangenaam licht. Feitelijk wordt hier de toon voor de rest van het huis al gezet.

Via de deur, aan het eind van de hal, naast de tra,p naar de eerste slaapverdieping betreedt u de woonkamer. Aan de achterzijde geven de ramen uitzicht op de tuin. Aan de voorzijde is de in het wit uitgevoerde keuken. Deze is netjes uitgevoerd en ook hier speelt daglicht een grote rol. Een raam biedt, zoals gezegd, vrij uitzicht op de Tarweakker en maakt de keuken aangenaam licht.

De onlangs gerenoveerde trap brengt u naar slaapverdieping. Hier vindt u drie slaapkamers met verschillende afmetingen. De kleurrijke badkamer heeft een inloopdouche, een toilet, een wastafel met badmeubel en een designradiator.

De tuin is onderhoudsvrij en biedt voldoende mogelijkheden om verschillende zitjes te creëren. Overigens, als u over groene vingers bezit, kunt u zich hier ook prima uitleven.

Tarweakker is een rustig woonerf met vriendelijke buren en een gevarieerde leeftijdsopbouw. Achter het huis is er een grasveld met speeltoestellen voor de allerkleinsten. En grotere kinderen vermaken zich prima met spelletje voetbal.

Als het gaat om voorzieningen kunt u eigenlijk niet beter wonen. U heeft zowel het winkelcentrum Seghwaert als de winkels aan het Meeuwenveld binnen handbereik. En als u daar niet kunt slagen bent u natuurlijk zo in het Stadshart. Wilt u er met de auto op uit dan bent u in tien minuten op de A12 of binnen een klein kwartier bij Leiden op de A4. Maar dan laat u natuurlijk wel veel zonnigheid achter.

Vraag een bezichtiging aan
Tarweakker 50
2723 TE Zoetermeer
€234.500,- k.k.

Wij zijn bereikbaar op:
079 – 316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

1

/

Schaduw:

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een bezichtiging aanvragen:

Voorkeursdagen afspraak
Slim, want dan kan de makelaar rekening houden met jouw agenda.
Optioneel
Contactgegevens
Hypotheekadvies nodig?

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Tarweakker 50
2723 TE Zoetermeer

€234.500,- K.K.