Makelaarscentrum Leidschenveen

De kracht van een lokale specialist:

"De keuze voor Rob was zo gemaakt, hij is namelijk wereldberoemd hier in Leidschenveen. We hoorden goede verhalen over hem, dat hij goed is in wat hij doet. En dat is ook wel gebleken, binnen 4 dagen was ons huis verkocht, echt top. Hij is echt een aanrader voor deze regio."

meer testimonials

Direct contact opnemen

klik hier

“Gooi maar op mijn bord”

Rob Verhoeven is als makelaar al jarenlang woonachtig en actief in de regio en specifiek in Leidschenveen. Zijn focus op deze prachtige Haagse wijk maakt hem hier dé specialist voor aan- en verkoop. “Ik heb de wijk zien groeien en bloeien. Sommige buurten ken ik beter dan mijn eigen straat”, zegt Verhoeven lachend.

Zijn Leidschenveense expertise heeft al velen aan een droomwoning geholpen, of een verrassend snelle verkoop opgeleverd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet over durfden dromen.

“Ik ken de wijk door en door. Met mij koop je niet alleen een woning, maar de hele woonbeleving. Aantal vierkante meters, tuin op het zuiden… het zijn slechts objectieve meetinstrumenten.

Advies op maat

Juist het kennen van de buurt, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en in passen, dat is zo belangrijk om écht goed advies op maat te kunnen geven.”


Precies en gedreven

Verhoeven is gedreven, maar geen prototype ‘snelle makelaarsjongen’. Zijn aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt uit diverse testimonials die online staan. “Hij laat niets aan het toeval over en volgt alles op de voet”, zegt een verkoper.

Een klant wiens woning binnen slechts een paar dagen verkocht werd, zegt: “Deze verkoop overtrof alle verwachtingen. Ontzettend bedankt (wederom) voor je gedegen research, adviezen voor het vaststellen van de vraagprijs, oog voor details om het huis nog aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers, voor prachtige foto's en een brochure, voor alle hulp bij papierwerk. Maar bovenal dank voor je enthousiasme, kennis en 'walking the extra mile'.”

"Bovenal dank voor je enthousiasme, kennis en 'walking the extra mile'"

De beste presentaties

lees meer over onze verkoopaanpak

Mensen blij maken, daar gaat het om

Het zijn mooie woorden die Verhoeven dankbaar aanneemt. Zijn klant zoveel mogelijk rust bieden is daarbij het uitgangspunt. “Mensen blij maken, dat is waar het mij om gaat”, zegt hij daarover, “Als we je droomwoning nog niet hebben gevonden, waarom zouden we dan stoppen?

Settle for less komt niet in mijn woordenboek voor. Tegen mijn klanten zeg ik: gooi maar op mijn bord. Ik zorg dat het geregeld wordt.”

Stel je vraag

neem direct contact met ons op
Makelaarscentrum Leidschenveen
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer

[email protected]

079 -316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Meer informatie over: Leidschenveen

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Leidschenveen