Van harte welkom op de site van Makelaarscentrum Wassenaar.

Ons kantoor is sinds 2005 gevestigd in Wassenaar. Eerst aan de van Zuylen van Nyeveltstraat en in 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand Kerkstraat 14.

Alle bij Makelaarscentrum aangesloten makelaars werken als zelfstandige en hebben er dus een groot belang bij de naam van het bedrijf hoog te houden. Dat vertaalt zich in een zeer gedreven, betrokken en service gerichte aanpak. Dus geen van 9 tot 5 mentaliteit, maar een afspraak op een moment dat het de klant schikt. Dat kan bij ons op kantoor, maar natuurlijk ook bij u thuis.

De afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest op de woningmarkt, maar zeker ook binnen ons kantoor. Al deze ontwikkelingen hebben er toe geleid dat we ons dienstenpakket behoorlijk hebben uitgebreid en inmiddels kunt u voor bijna alle diensten binnen de vastgoedbranche bij ons terecht. Hieronder treft u een opsomming aan van de diensten die we voor u kunnen verzorgen:

–  Aan/ en verkoop van uw woning

– Huur/ en verhuur van uw woning

– taxaties voor hypotheek,nalatenschap, aankoop etc.

– Beheer van uw onroerend goed Portefeuille

– Beheer van uw Vereniging van Eigenaren 

Voor de bovenstaande diensten kunt  u contact opnemen met één van onze makelaars. Onder het kopje makelaars kunt u kennis met ze maken.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid van een vrijblijvend hypotheekadvies. Wij werken samen met Hypoland Wassenaar en zij kunnen voor u  de beste hypotheekofferte selecteren, uit meer dan 30 verschillende banken en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast kunnen ze voor u al uw verzekeringen verzorgen. Hypoland is in ons kantoor gevestigd.

Graag verwelkomen we u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ons kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur, maar uiteraard kunt u altijd een afspraak maken buiten deze openingstijden.

Met vriendelijke groet,

Makelaarscentrum Wassenaar