Makelaarscentrum Zoetermeer

“Sterk team dat bruist van energie”

"Uitstekende makelaar, service op maat. Ze denken met je mee. Vooral Dave heeft een schat aan ervaring en weet reële verwachtingen te scheppen. Een bijzonder prettig persoon om mee te hebben gewerkt. Zij hebben mij volledig ontlast. Een aanrader!"

meer testimonials

Direct contact opnemen

klik hier

Een ijzersterk team. Dave Koster, een van de makelaars van Makelaarscentrum Zoetermeer maakt er met zichtbare trots onderdeel van uit.

“De samenwerking tussen de collega’s in het team maakt dat onze klanten ons altijd kunnen bereiken. We weten als geen ander dat de aan- of verkoop van een woning een intense periode kan zijn met veel vragen die uit het niets opkomen. Op dat soort momenten zijn we beschikbaar, ook als dat buiten de geijkte kantoortijden valt”, zegt hij.

Relaties

Koster spreekt ook liever over relaties dan klanten. In de ruim twintig jaar dat hij in en rond Zoetermeer op de woningmarkt actief is, heeft hij de omgeving leren kennen als zijn broekzak. “Je merkt dat je door die kennis iemand meer invalshoeken kan aanreiken om de woning succesvol en snel te verkopen. Of net even de woningen kan laten zien, waar een ander misschien niet aan denkt.”

De beste presentaties

lees meer over onze verkoopaanpak

Bruisend

Typerend voor Makelaarscentrum Zoetermeer is de energie die er hangt. Het bruist er en dat is wat volgens diverse relaties het team zo kenmerkt. Koster: “Het hele proces moet uiteindelijk ook gewoon leuk zijn. Of het resultaat nu een nieuw droomhuis is of de snelle verkoop van een woning, het is de bedoeling dat je ook een beetje geniet van de reis ernaar toe.”

Waardering

Uit beoordelingen van kopers en verkopers komt naar voren dat er snel, correct en deskundig geantwoord wordt op vragen. Maar vooral dat het hele team begrijpt dat woningen kopen en verkopen mensenwerk is. Op alle fronten houden Dave en zijn collega’s rekening met de mens achter de vraag. En dát is waar Makelaarscentrum Zoetermeer het verschil maakt.

Stel je vraag

neem direct contact met ons op
Makelaarscentrum Zoetermeer
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer

[email protected]

079 -316 16 66

Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling.
snel en gemakkelijk!

Bereken direct, of vraag ons om geheel vrijblijvend bij u langs te komen

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Meer informatie over: Zoetermeer

Wij zijn ook bereikbaar op 079 – 316 16 66

Zoetermeer